Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Ked sme v roku 2010 mali volebný rok a čítali sme volebne sľuby pána Pilinského, nikoho by ani nenapadlo, že to bude úplne opačne. Máme rok 2013 a je úplne jasné, že je to poslušný koníček v opratách developerov.


Ohlásená vyhláška v druhej polovici júla - Verejná vyhláška iba utvrdzuje, že sa jedná opäť o dobre zohrané divadielko, keď sú dovolenky a ľudia nevnímajú, čo je nové.  A že ide do tuhého je viac ako jasné. Ved ide o výstavbu 1400-1600 bytov. K nim pribudne 3000 automobilov a miesto krásnych bonitných viníc bude betón, asfalt a fragmenty neobrábaných vinohradov podla vzoru sídliska Slanec - nachádza sa nad pripravovaným projektom Ohňavy - viď foto.



Lokalizácia viníc, o ktoré má developer záujem

Tu pribude organizovaná hromada betónu a skla


Skúsme sa vrátiť do spomenutého roku 2010, keď sa pán Pilinský nechal fotografovať a pomenovať pravým Račanom, ktorý oberá hrozno a záleží mu na životnom prostredí Rače.


Je dooberané a úrodu bude brať developer a jeho ľudia. Samozrejme za predpokladu, že ľudia sa nebudú zaujímať, čo sa deje v Rači.




7 komentárov:

  1. Neviem akych predkov z Race spomina. Neprisiel jeho tatko nahodou z Bekecskej Caby? Keby bol z Race tak nedovoli likvidaciu vinohradov. A hlavne nie,ako predseda strany zelenych. Jedine ze by to nebola strana zelenych. Ale strana zelenych developerov a potom je to O.K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je jedno odkial pochádza, ale podstatné je to, že nedodržal nič z predvolebných sľubov.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to naozaj jedno kto a kedy do Race prisiel. Kazdy sme sem niekedy prisli. Jedny skor,iny neskor. A niekto mozno zrovna dnes. Ide o to,ako sa k tej Raci doticny sprava. Je zle,ak niekto co tu ani nebyva meni tu byvajucim podmienky zivota.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ste ubohi. V tomto celom clanku nie je uvedeny ani jediny relevantny fakt, ktory by potvrdzoval tvrdenie z titulku. Skratka zumpa a onanovanie partie zakomplexovanych ludi. Je mi luto autora aj kazdeho, kto tento clanok povazuje za hodny precitania.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ono to funguje takto. Ked chcu developeri stavat a niekde je starosta co s tym nesuhlasi dohodnu sa ze ho treba vymenit. A tak si najmu novinara demagoga daju dohromady peniazky a moze sa zacat. Najlepsie je este aj zalozit stranu,ktora akoze ochranuje prirodu. Aby to bolo,ze bomba,ze zicher,ze uplna ochranarska spica. No a potom uz,len najst ludoveho rozpravaca najlepsie takeho dlhodobo nezamestnaneho a bez penazi. Ten je potom poslusny jak cvicena opica. Ale stavaju sa aj ine veci. U nas v obci starosta nechcel suhlasit zo zmenou vyuzitia polnohospodarskej pody. Tak ho nechali zmlatit pri vlastnom dome. A ked sa znovu dalo hlasovat o tej zmene tak tam do tej miestnosti radsej ani nesiel. A aby sa takymto veciam predchadzalo je najlepsie mat svojho starostu. Povrava sa,ze postavit do volieb svojho starostu stoji tak 80 000 Euro,aby sa to podarilo.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný 17.7.2013 23:03:00

    tvoj názor ti neberiem. nehodlám s ním polemizovať, lebo žlčovité pľuvnutie sa argumentmi vyvracať nedá. príznačné je, že nemáš guráž sa pod svoj zlomyseľný útok podpísať - výrečný dôkaz zbabelosti a krivého charakteru jeho pôvodcu.

    OdpovedaťOdstrániť