Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Tak a je to tu. Opäť sa potvrdilo staré známe o tom chodení na boso doma. Keď som na jeseň 2012 pripravoval starostlivo fotografie redaktorke Račianskeho výberu p. Šulákovej, netušil som, akú trpkú príchuť mi prinesie tá ich spolupráca po mojej 2 hodinovej starostlivej práci. 





Ako račiansky dobrovoľník som na požiadanie posielal podchvíľou fotografie p. Bednaričovi do Račan-a a k výročiu sídliska Krasňany ma oslovila p. Šuláková, či mám nejaké fotografie Krasňan. V podstate sme si odkonzultovali, aké fotografie potrebuje, odoslal som ich a do pár hodím som obdržal info, že moje fotografie nebudú použité, že majú inú voľbu.

Tento zážitok vo mne vzbudil presvedčenie, že je to určitý druh pomsty pravých Račanov za moje občianske vyjadrovanie na tomto blogu. A až do výmeny panáčikov na miestnom úrade nie som otvorený žiadnej spolupráci s miestnou časťou.

Koncom februára t. r. ma však oslovila prednostka obce Svätý Jur pani Fiamová. Že pozná nejaké infra fotografie z mtbiker.sk a má aj niečo konkrétne vybraté. Potrebovali riešiť plagát k hodom v apríli 2013. Tak sme sa po vzájomnej dohode dopracovali k výsledku a z tejto fotografie


vznikol plagát




3 komentárov:

  1. Obdrzala som linku na tento clanok, preto budem reagoval, ale iba raz.
    Pre tych co budu toto citat, pripajam aj informaciu druhej strany. Poziadala som p. Veseleho, ci moze do RV poslat svoju fotku Krasnan, ktoru mi vtedy ochotne zabezpecili. Neskor sa mi podarilo ziskat aj inu, ktora sa podla mojho subjektivneho nazoru viac hodila. Veselemu som podakovala za ochotu a informovala, ze nakoniec pouzijem inu.
    Pan Vesely mi nijako neublizil, takze sa mu nemam za co mstit, ani som nedostala on nikoho ziadne stop na jeho fotky.

    Zuzana Sulakova, redaktorka RV

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzka, „budem reagoval, ale iba raz“ sľubujete sebe? autorovi článku? adminovi portálu? alebo niekomu inému?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samozrejme pani Šuláková, ved žiadna zmluva nebola podpísaná, takže vás to k ničomu nezaviazalo. Ved napokon o nič nešlo. Pre vás je práca ineho človeka nič, nula. Takto sa niektorí správate z m.ú.Rača aj k občanovi všeobecne.

    OdpovedaťOdstrániť