Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Máte viac ako štyridsať, vyrastali ste tu, navštevovali ste tu školy, alebo tu vyrastali vaše deti?  Pamätáte si autobusovú linku č.109, piváreň Družba, obchod s odevami, veľkým zelovocom, obuvou, a textilom na Peknej ceste, predajňou rýb na Hubeného ulici? Tak ste to vy koho sa to týka.

      


Sídlisko sa dynamicky mení, rozvíja a naozaj sa to nedá zastaviť. Rekonštrujú sa detské ihriská, pribúdajú komunitné záhrady a jedálne..... ale vy sa tam nerealizujete? Na detské ihrisko zájdete maximálne s vnúčaťom, a komunitné centrá asi nie je to pravé pre vás.
Ozaj, čo vlastne dostávate za vaše dane? Roky tu platíte dane a povedzme si to na rovinu, veľa toho nie je, čo za to dostávate. Ktorý poslanec rieši vaše potreby, predstavy, pretože ja sa neviem nikde dopátrať takej informácie. Stretáva sa s vami, alebo konzultuje vaše potreby niekto z existujúcich poslancov? Ak áno, aké?

Upozornil vás niekto na spracovavanie územného plánu zóny, vysvetlil vam všetky riziká a právne aspekty takého konania?
https://bratislava.dnes24.sk/aky-bude-dalsi-osud-uzemneho-planu-zony-krasnany-rozhodnu-o-tom-poslanci-312711

Ste vyrozumení s tým, že na sídlisku zmizne zeleň, že sa zmenia jednosmerné vnútroblokové komunikácie na obojsmerné vrátane Kadnárovej ulice? Že tu pribudne viac prejazdov automobilov do tzv.širších vzťahov, t.j. do nových sídlísk. Súhlasíte s tým, aby sa naše sídlisko otvorilo prejazdovým aktivitám a za tým účelom sa vybudovala nová cesta v línii oplotenia bývaleho areálu Meopty a teda v dohľadnej dobe tadiaľto jazdili tisícky ďalších automobilov?


Ja teda nie a preto dňa 10.novembra volím zmenu. Krasňany boli, sú a chcem aby aj naďalej zostali zelené.






0 komentárov:

Zverejnenie komentára