Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Utorok 23.októbra 2018 na zasadaní zastupiteľstva m.č. BA-Rača bol o starostovej brigáde a jeho lopate pomôcť s hromadou hnoja, ktorú navozil on.  V súvislosti s kontroverzným územným plánom zóny Krasňany: Obyvatelia sídliska Krasňany požadujú zákonné jednanie a Obyvatelia Krasňan: Zastabilizovanie sídliska Krasňany podľa starostu vznikla napätá situácia medzi občanom a samosprávou, plus podozrenie, že zastupiteľský zbor nevie, o čom hlasuje. Jednoducho povedané, taký pekný hnoj.








Račiansky starosta Peter Pilinský sa opäť ukázal  v peknom svetle a naoko pomohol ukludniť napätú situáciu s vypracovaným, predloženým územným plánom zóny Krasňany. "To ja nič, to tí druhí, poslanci".

To nebolo o slušnom riešení vzniknutej situácie, to bolo o jeho predvolebných kortešačkách. 

Poslancom sa predložili dve alternatívy hlasovania: Buď vám odpílime ruku, alebo nohu. Vyberte si slobodne, veď je demokracia.






Osobne nevnímam výsledok hlasovania za riešenie. Vyriešené nie je nič. Slušným, poctivým riešením z jeho strany malo byť jeho verejné vystúpenie a priznanie, kto režíroval spracovateľa pri ÚPZ Krasňany.  To by bol prvý a nevyhnutný krok. 

A o petíciach ani slovka 
Račianski poslanci rozhodli – proces územného plánu Krasňany pokračuje, najproblematickejšie body sa odstránia



Našiel som na facebooku, pekná básnička. Myslím si, že je to výstižné na posledné obdobie pred voľbami.


Voľby sa blížia, hady sa plížia,
robia čo môžu, zvliekajú kožu.
Za každú cenu, sľubujú zmenu.
Dostanú hlas a štípu zas!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára