Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Čaranská Malá kaňa a praví čarania, a ako sa zahriať v škole... 



Vážený pán oný, ... richtár!

Srdečne vás všetci z horného aj dolného konca obce Čara pozdravujeme a prajeme do dalších aktivít ako je richtárčenie veľa pevných nervov s neprajníkmi.

My tu u 3 králikov rozprávame zážitky, aký ste chýrny znalec čaranských kopcov. Kočkár Šimon tvrdí, že by z vás mohol byť horský zvodca vodca.



Nám je predsa jasné, že na obrázku z Čaranských viníc vidíme ako slnko zapadá presne medzi Malú a Veľkú kaňu. Túto neobyčajnú konšteláciu poznajú iba praví čarania a tí ľaví sa iba divia.

Pán richtár, dorazila k nám zima a tu hluchý Robert dorazil už tretiu borovičku. Teraz všetko vidí trojmo, aj tie čaranské obecné bicykle.


Takú zimu nepamätáme dlho a tešíme sa nový shok shot  v Čaranskej televízii, ako sa ťažko s ňou zápasilo, minimálne takto:


Dokonca je taká zima, že sa nám vidí, že sme riadne prikúrili: prikúrili sme.
A nech sa tie detiská nepaprčia, kedysi sa dalo prežiť zimu v Čaranskej škole s vrecom uhlia a bolo nám teplo, preteplo. Komu bude zima, nech si pobehá hore-dole po schodišti s vrecom uhlia.



Pán richtár, ľudia stále do niečoho rýpu. Teraz si vzali na mušku veľkostatkára Mudríka a jeho chystanú výstavbu Čarany - Bosso. Pre nás je to jasné ako upršaný deň. My všetci tam chceme bývať s vami! 


P.S. aby sme nezabudli. To prasa, čo pre vás stále chováme, tvrdí, že vyhralo vianočnú súťaž - najlepšie vyzdobený chliev. Je to pravda?







7 komentárov:

  1. Brilantné! Skvostné! Idem zdochnúť od rehotu, pán Smutný (to bol pokus byť aspoň tak vtipný, ako vy, ale viem, že na váš humor sa to nechytá)! pokračujte ďalej s týmito výronmi ducha, fanklub bude krochkať blahom!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teší ma pán Anonymný, že aspon vam som prispel dobrou náladou k dnešnému nedeľnému popoludniu. Zial, nie ja som smutný, ale smutné je to, čo sa v Čari deje. Čo sa týka fanklubu, nechám to na vás. Ste vlastne prvý. A ako vieme, prvá lastovička jar nerobí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tusim Dusko si zobudil v tej Rozhajdakanej Kvaci aj samotneho stvoritela tohto nestastneho pribehu,ktori tu musia obyvatelia znasat. Uz to tu nieje,ze jedna kauza. Uz to tu v Rozhajdakanej Kvaci je kazdy tyzden nova kauzysko. Je najvyssi cas v referende odvolat richtarbaciho. Nieze na buduci rok su volby vydrzte. Co dalsi den vo funkcii,ktoru,ako je vseobecne zname absolutne nezvlada to v Rozhajdakanej Kvaci bezbreho miznu "love" na jeho suitu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Za dva deci cerveneho dal som mu svoj hlas. A teraz sa pozeram jak pumpuje nas. Oooch ja trkvas.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. autor ma kolko rokov? 8 alebo 10?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Autor prešľapov a šéfderigent orchestra zastupitelstva Čara má čosi okolo 40-ky. A kolko vy pán Anonymný? Kedže ako vidim, rad čítate tieto moje úlety a nemáte ani odvahu sa identifikovať plným menom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naa ja bych povydau nebude to ten ony od teho ringieeera? Sak ten byva v Kvaci. To ci povim ten uz je hodne stary. Temu sa to mosi uz aj secko plest. Naa s ceho? Naa s tych vycitek co tu secko spusobil v Kvaci.

    OdpovedaťOdstrániť