Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky





Tiež využívate služby Slovenskej pošty? Napokon, čo iné zostáva, však? Je na sídlisku, alebo cestou do zamestnania.









No chcel by som vedieť, prečo má nastavené poplatky Slovenská pošta inak než Česká pošta. Slovenský zákazník musí platiť viac!


Príklad: Zakaznik Českej pošty pošle poistený balík za 261 Kč, čo je pred devalváciou českej koruny cca 10 €, teraz je to vlatne ešte menej v prepočte na EURá - asi 9,49€ (kurz je 27,50 Kč za 1€).








No a pokiaľ to posielate do Čiech (rovnaká hmostnosť, poistenie, druh zasielky), našinec zacvaká 16 €, čiže o 68% viac. Proste paráda, Slovák podporuje nenažraný manažment Slovenskej pošty a jeho akcionárov. Na Slovensku nemáme poštu, máme iba zbojníkov, čo vám neustále siahajú na životnú úroveň.









3 komentárov:

  1. Úver ponúknuť žiadnu záruku: s minimálnym dokumentáciou
    Úver je potrebné sa zbaviť svojich dlhov, alebo začať podnikať? Musíte financovanie, peniaze vytvoriť alebo začať podnikať, hypotéky, pôžičky na svadbe projekty.
    Oprávnené: Všetci, vrátane zahraničných rezidentov (zdravotná sestra, podnikateľ, pestúnky, obchodníci).
    Môžeme poskytnúť akýkoľvek druh úveru.
    Výška úveru: od 1000 do 100.000 eur.
    E-mail: bakmariejust@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ponúkame pôžičky. Vybavenie pôžičky rýchlo a jednoducho. Požaduje sa minimum dokladov, poskytujeme pôžičky pre celé Slovensko, Pôžičky pre zamestnaných, podnikateľov, dôchodcov, mamičky na MD s vedľajším príjmom. Pôžičky bez ručenia,aj pre zamestnaných v zahraničí. Možnosť predčasného splatenia bez úrokov, akceptujeme aj niektoré záznamy v úverovom registri.
    E-mail: lucialbertment@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ponúkame pôžičky. Vybavenie pôžičky rýchlo a jednoducho. Požaduje sa minimum dokladov, poskytujeme pôžičky pre celé Slovensko, Pôžičky pre zamestnaných, podnikateľov, dôchodcov, mamičky na MD s vedľajším príjmom. Pôžičky bez ručenia,aj pre zamestnaných v zahraničí. Možnosť predčasného splatenia bez úrokov, akceptujeme aj niektoré záznamy v úverovom registri. E-mail: lucialbertment@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť