Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Po republike vzniká množstvo betónových múrov na segregáciu určitej časti obyvateľstva. Vraj je to diskriminačné a podľa EÚ to treba odstrániť. 




Aj bratislavskej Rači vyrástol múr, síce virtuálny, ale rovnako viditeľný.



Školopovinné deti navštevujúce ZŠ Hubeného nemajú takú peknú školu - nemá novú fasádu a nemá doposiaľ ani len vymenené okná ako na ZŠ Tbiliská. Čiže deťom opäť hrozí v niektorých triedach podchladenie.




Pričom tu hraje skutočnosť, že ZŠ Hubeného je o celé desaťročie staršia škola než ZŠ Tbiliská.

Jej kolaudácia bola vo februári 1971  a pred pár rokmi oslávila 40 ročnú históriu.


Zostáva len dúfať, že sa žiaci na ZŠ Hubeného dočkajú raz tiež takých zmien a aj ich škola bude dosť podobne vyzerať ako ZŠ Tbiliská.










5 komentárov:

  1. Kde niesu vymene okna?? Mozno vo vestibule.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kazdy asi vie, ze robit rekonstrukciu nie je jednoduche...no nesuhlasim s vami, na Hubenke je nova kotolna, skolka - co je sucastou ZS je komplet zrekonstruovana, okna budu vymenene do konca roka a zateplovat sa bude buduci rok a zabudla som robi sa nova podlaha a kurenie vo velkej telocvicni... tak do frasa, co tu tliachate.. zial nestihlo sa to, ako bolo zamyslane, ale len pri prerabke nasho bytu to bolo o hubu, nechcem si ani predstavit, ake to je ked ide o vacsi projekt... c o tu staviate pomyselny mur medzi Racu a Krasnany... to je typicky krasniansky komplex.. pan Vesely, mozem vam doporucit naozaj kvalitneho psychoterapeuta....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pani Anonymna 10.9.2013 14:48:00, vdaka za vaše doporučenie.
    Ešte mi teda vysvetlite, prečo teda nebola robena rekonštrukcia v opačnom slede: najprv hubeneho a potom tbiliska. Logika napoveda, že rekonštruujem predsa tu najstaršiu školu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. anonymny 10.9.2013 14,48. Myslis toho terapeuta co k nemu od detstva chodis? Je najvyssi cas,aby psychotestami prechadzali vsetci co idu do politiky.

    OdpovedaťOdstrániť