Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

História sa opakuje, síce už nie na štátnej úrovni, ale o to zákernejšie, pretože podsúvanie zlodejstva je v priamej réžii tých, ktorých pravidelne stretávate a ktorí boli zvolení legálnymi prostriedkami ako naši zástupcovia.


Kúpili ste si garáž na sídlisku, kde bývate? Za koľko? Za 10 či 12 tisíc €?



Nevadí. Miestny úrad má geniálny nápad, ako vám to vziať. Nabulíka tým občanom, čo nemajú garáž, t.j. parkujú roky na verejných plochách (niektorí sem tam aj na trávnikoch), aby sa to tým hnusným garážnikom vzalo a vybudovali sa verejnoprospešné stavby - garážové domy. Občania-negarážnici mysliac si, že budú parkovať lacno a v suchu budú nadšení. V suchu áno, lacno nie. Investorom stavby garážového domu bude samozrejme súkromná firma, ktorej sa takýto výhodný kšeft dohodí ako legálne nadobudnutie pozemku a ktorého akt bude politicky, či spoločensky krytý komunálnou kamuflážou o rozprávke, kde sú si ľudia rovní a spravodliví. Hovorí sa tomu verejno-prospešný záujem. Že vám to niečo pripomína? Mne áno. Vid - Akce kulak




Inak povedané, môže sa stať, že niekto, kto kúpil garáž v posledných rokoch, keď ceny nehnuteľností stále rastú, príde o ňu. V rámci vyvlastňovacieho procesu bude oslovený s ponukou na odkúpenie pozemku pod jeho garážou formou dohody. T.j. za smiešnu cenu 150€ za m2 (skôr menej) a teda vlastník garáže a pozemku dostane sumu 2000 € (Stavba bude určená na asanáciu a hodnotu teda nemá).
Okradnutý garážnik potom, až bude mať záujem o garážové státie v tom garážovom dome, toto si bude môcť kúpiť za 15.000,- €. Tak tomu sa povie obchod storočia.





Alebo vraj verejný sľub račianskeho starostu. Kedysi ako deti sme si vraveli, že sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú. A ono to nestratilo na aktuálnosti toho porekadla nič.



Všetko čo je, tu už raz bolo

Tieto aktivity vyvíjajú finanční žraloci, často s personálnym prepojením na nomenklatúrne kádre bývalého režimu komunistickej zlovôľe (článok).

Plnou parou vpred!


Títo novodobí súdruhovia sú ešte súdružskejší a vo vyvlastňovaní nebudú o nič horší než bola Gottwaldova úderka.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára