Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Je jeseň a opäť, tentoraz po dlhšej dobe, máme čas vábenia, kuvikania a lapania vtáčkov.



Po celej Rači máme síce bordelíček, rozbité cesty, nevysypané smetné nádoby, ranný dopravný kolaps, autiaky parkujúce na trávnikoch a chodníkoch,  zanedbané trávniky,  developerský ošiaľ, ale z billboardov sa na občana valí splaška lacných sľubov.



Najväčšia mela bude zrejme o post žu(m)pana Bratislavského samosprávneho kraja. Kto to kedy videl, vraj 18 kandidátov! (https://goo.gl/YNc2tg).

Každý sľubuje mimoriadne najlepšie riešenie. Doteraz síce nestihol, ale hneď ako bude zvolený, tak sa máme tešiť. Na MHD zdarma a viac voľného času. Tak to je sila, aby kandidát na žu(m)pana občanovi sľúbil viac voľného času. To je azda v kompetencii každého z nás, ako si ten čas zariadime. Už len čakám, kedy niekto z kandidátov príde s volebným heslom, že viac čerstvého luftu z Malých Karpát!
Bez urážky, ale ak má niekto osobnú zodpovednosť za stavebný ošiaľ na bývalých svahoch prekrásnych viníc, tak aký bude šéf väčšieho Bratislavského samosprávneho kraja?


Viď foto: pohľad na svahovú časť Koliby (Nové Mesto) plnej vysokých žeriavov.


No a máme tu aj nemerateľné množstvo kandidátov na poslanecké miesta do BSK. Škeria sa často po dvojiciach z megabillboardov. Existujúce tváričky, ale aj nové xichtíky a zaťaté päste už asi 4 mesiace dávajú najavo občanovi, voličovi - Si tu, my o tebe vieme! Voľ len nás (mňa)! 




Čo tak vybrať tých, čo majú najnižšie preferencie a nemajú ani na drahú kampaň? A odstaviť nenažrancov od válova?



2 komentárov:

  1. Keď som zbadala prvé bilbordy kandidáta na župana BSK a stojac v zápche na Račianskej ulici som uprela pohľad na rozostavané budovy a svahy bývalých viníc, hneď som vedela koho a prečo nevoliť. Aby naša župa nebola žu(m)pa to nám pomôže asi iba zázrak. Inak výborne napísané a doplnené s výstižnými obrázkmi.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť