Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Chcel by som nadviazať na moje staršie príspevky o tomto kontroverznom projekte - JURAVA: Ako budú Račania prevezení a Bude cyklomagistrála JURAVA nedorobok?.


Už sa blíži okamih pravdy a JURAVA zapadne do zabudnutia. A to z dôvodu výstavby mega obchvatu okolo Bratislavy:




Nech si to človek pozerá, koľko chce, JURAVA tam už nie je.

Dokonca je už aj zrejmé, načo budú slúžiť tie haldy zeminy kúsok od terajšej čerpacej stanici, na obrázku z videa sa haldy zeminy nachádzajú, ako je umiestnené číslo 1.


                    
Aktuálne tie haldy zeminy vyzerajú takto:


                      
resp. pohľad z diaľky od Rače




Najsmutnešie na tom je to, že Vajnorské družstvo klamalo pri nahlásených sťažnostiach občanov kvôli hluku a prašnosti na cyklotrase: Terénne práce

A starosta m.č. BA-Vajnory pán Ján Mrva sa tvári ako muzikant, že o tom nevie nič a spokojne teraz kandiduje na bratislavského župana - urobíme z capa záhradníka?


Ešte sa pozrieme, ako zreje povrch asfaltu JURAVA.
Praská to a zalieva sa to smolou. Nuž smola!






A niekde je povrch asfaltu pekne dekorovany. Toto často býva kúsok od Pustého kostolíka.



A takto sa pripravuje výstavba D4 pri okraji Vajnôr, v pozadí vidno cyklistov na trase JURAVA. 



Nuž, vážení zástupcovia ľudu. Toto vaše dielo je jedna hanba a v skutočnej demokracii by ste mali byť za to braní na zodpovednosť. Takto rozfrckať peniaze daňových poplatníkov bez úžitku, to sa len tak nevidí. Ale na Slovensku je všetko možné a tolerované.




1 komentárov:

  1. prachy na prvom mieste zaujmy developerov statu a miestnych politikov a na konci je obcan ktory to musi vsetko prijat a ked nie tak je mu vysvetlene ze to je pre jeho dobro a pre dobro jeho deti a dobro statu a spolocnosti

    OdpovedaťOdstrániť