Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

lebo dostanete spätnú väzbu, kto je tu pánom a teda kto je tu pre koho!



Človek ide zaplatiť daň za psa a hľadá a hľadá, lebo po roku si človek nepamätá, kde to platil. Aha, pootvorené dvere do kancelárie. Človek chce nazrieť, ospravedlňuje sa a zrazu prásk dvere sa pred nosom zavreli.
No nič, človek to nevzdáva, pozerá bezradno po vestibule. "Hej vy tam, čo chcete!" revú na človeka, čo prišiel zaplatiť daň. Človek sa až bojí, trasie sa mu hlas, nesmelo odpovedá, že ráčil priniesť 40 evry za čoklíka.

Tak takto dajako sa udial príbeh z januára t.r. môjmu členovi domácnosti. Teraz neviem, v akom storočí to vlastne žijeme? V 19 -om? Rakúsko-Uhorsko?  Šikana a ponižovanie občana?  Je načase požadovať personálny audit zamestnancov m.č.Rača. Rača je ufúľaná m.č. Bratislavy (ktorá na tom nie je výrazne lepšie), a pohár trpezlivosti sa naplnil. Po vinobraní zostali špinavé a smradľavé ulice s mastnými fľakmi.


Zimná údržba je nedostatočná, zasypané a zľadovatené chodníky sú bežná vec: Raču zasypalo


Stojiská okolo kontajnerov je jeden humus. Pracovníci oddelenia životného prostredia majú za povinnosť tieto nedostatky monitorovať a správcov vyzvať na odstránenie. Ak nerešpektujú, tak ich pokutovať.  Kontajnery na chodníku


M.č.Rača nerieši čierne stavby: čierna stavba parkoviska
čierna stavba prevádzky

Neriešia sa priestupky: jazda automobilov cez detske ihrisko
atď. atď.



5 komentárov:

  1. Pán Veselý, čo narobíme, keď na začiatku volebného obdobia prednostka Ing.Jana Pešková a starosta Mgr.Peter Pilinský sa v kancelárii prizerali ako Martin Jóna, alias Mufty Maťko s radosťou a blaženosťou dávali výpovede cca 20-ke dobrých pracovníkov a prijali svojícj mopslíkov, ktorí štekajú ako ich diktátorskí vodcovia chcú. Hlavná vec je, že na vinobraní zarobíme a načo mrhať silami na odpratávanie snehu. Veď aj tak sa raz roztopí a my ušetríme financie na aktivity, ktorými sa pri hodnotení roka pochválime. Poslanec Jozef Házy


    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pán Házy, protestoval niekto z poslancov proti tomu - podľa Vášho popisu nedôstojnému - prepúšťaniu zamestnancov? Protestoval niekto proti prijímaniu - ako hovoríte - starostových mopslíkov? Kto? kedy? kde? ako?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A mozno sa tie usetrene peniazky presunu na vecne hladny Racik aj zahradka pyta vela. Ktomu prijimaniu. Hned po vyrazeni bezdovodnom "podotikam pani je velmi chora" na jej miesto a do jej kancelarie bez vyberoveho konania bola prijata pracovnicka s menom Bednaricova. Neviete niekto ci je,alebo bola rodina s qvazi novinarom Bednaricom? A ten Bednaric je skutocne bratrancom tzv.starostu Pilinskeho?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pán, či pani Anonymný/á, čo tak sa spytať v otazke 1) a otazke 2). Alebo o čom je tato spoločnosť, ked sa jednotlivec snaží vystupovať anonymne?
    Vraj v novembri 89 sa zrodil občan. Nie, ten boj nas ešte len čaká.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čaká,veru,čaká. Ale pokial tu nebude silný štat,tak občan tu bude,len hračkou zahraničnych nadacii. S tou Bednaričovou,pokial tam skutočne sedí na úrade ma Pilinsky další škandal. Už som to tu totiž viac raz čital. Až je to pravda,je to pekný a vzorový príklad rodinkárstva a zneuživania zverenej funkcie. Ale to by si snad Pilinsky nedovolil?

    OdpovedaťOdstrániť